Gammeldags Jul fra Firkløveren

Gammeldags Jul

Gammeldags Jul fra Firkløveren

Gammeldags Jul er et nisseservise fra Firkløveren, illustrert av Lars Carlson. Svenske Lars Carlson er en anerkjent illustratør, og står bak flere av de klassiske julekortmotivene vi er så glade i.

Juleservise «Gammeldags Jul» er nettopp illustrert med disse tradisjonelle julemotivene, inspirert fra Skandinavisk juletradisjon. På tallerkenene i serviset finner vi nisser på spark, med julelykter, fjøsnisser som mater småfuglene på loven, samt rådyr og annet som hører julen til.

Bestill «Gammeldags Jul» Juleservise hos Firkløveren!

Med de gamle julemotivene gir Gammeldags Jul juleservise deg muligheten til å hente tilbake den tradisjonelle julestemningen. Langs kantene på juleserviset er det samtidig dekorert med kristtorn ranker i tradisjonell julestil.

Deler i Gammeldags Jul Juleservise

I Gammeldags Jul servise fra Lars Carlson og Firkløveren finner du middagstallerken og frokosttallerken på henholdsvis 26 cm og 21 cm. I serviseserien finner du også en dyptallerken med diameter på 22 cm.

Videre finner du ulike serveringsskåler og serveringsfat, blant annet deres stjernefat med stjerneskål. Blant fatene finner man også to ulike fat formet som pepperkakemann og pepperkakekone.

I Gammeldags Jul juleservise finner du videre terrin, kabaretfat, gratengform, ulike kakefat, fløtemugge og ulike lysestaker.

Dette gir et bredt utvalg av servering både til julefrokosten, julegrøten og ikke minst til ettermiddagskaffen.