Nissens Jul –Tradisjonsrike Nisse-motiv

Nissens Jul Juleservise

Nissens Jul –Tradisjonsrike Nisse-motiv

Et godt juleservise skal være med å vekke frem minner om tradisjoner og historier knyttet til julen. Serviset «Nissens Jul» gjør nettopp dette. Med klassiske og tradisjonsrike nissemotiver som vi kjenner igjen fra julekort og juledekorasjoner.

Nissens Jul juleservise er utviklet av kunstneren Anne Rooslien, i samarbeide med Firkløveren som jobber innen porselenservise, glass og interiørprodukter.

Bestill Nissens Jul hos Firkløveren!

Klassisk Fjøsnisse

I god skandinavisk tradisjon har man på Nissens Jul benyttet den klassiske fjøsnissen. Ulikt fra den amerikanske julenissen som reiser rundt med reinsdyrene og klatrer ned i pipa med julegaver, er den norske fjøsnissen mer innesluttet.

Dersom man setter frem en skål med grøt, vil fjøsnissen fort bli mer interessert. Man må bare passe på at man ikke skremmer han.

Nissens Jul servise er dekorert med den klassiske fjøsnissen i et hvitt vinterlandskap. Nissen har rød lue og stort hvitt skjegg.

På de ulike servisedelene møter han rådyr, bukker, kaniner, hester og en katt. Servisedelene er preget med klassiske julefarger, snødekte grantrær og store snøfnugg.

Deler i Nissens Jul Juleservise

I Nissens Jul juleservise finner du et bredt utvalg av servisedeler. Velg mellom en rekke tallerkener i ulik størrelse, inkludert dyptallerkner.

Videre finner man hjerteformede fat og former, samt en egen hjerteformet terrin. Nissens jul består av et bredt utvalg med ulike fat og serveringsverktøy, samt ulike kopper og krus.

Nissens Jul er et klassisk juleservise som vil hente frem gamle tradisjoner, og sammen med gjestene skape nye minner for fremtidige julefeiringer.