Swedish Grace Winter – Vinterservise

Swedish Grace Winter – Vinterservise

Swedish Grace Winter er et flott og klassisk vinterservise. Swedish Grace, som er utgangspunktet for dette vinterserviset, ble lansert allerede i 1930, mens vinterserviset ble lansert i 2015.

Swedish Grace Servise Winter

Det opprinnelige Swedish Grace designet ble utviklet av Louise Adelborg, mens vinterdekoren ble designet av formgiver Katarina Brieditis.

Bestill Swedish Grace Vinterservise hos Nordic Nest!

Swedish Grace Winter er ikke et juleservise, men et vinterservise. Dekoren er allikevel preget av detaljer som man kjenner igjen fra julen, men i en mer frostet fargetone som gir den et sterkere vinterpreg.

Swedish Grace Vinterservise

I Swedish Grace Winter designet har man lånt elementer fra den klassiske hvete-aksen, og gjenskapt denne i form av grønt granbar. Videre finner man rød stjernedekor og frostblåe småfugler.

Deler i Swedish Grace Vinterservise

Bruk med eksisterende Swedish Grace servise

I Swedish Grace vinterservise finner man asjetter i ulike størrelser. Den største tallerkenen har en størrelse på 27 cm, men man finner også tallerkener på 21 cm og 17 cm.

Se De Ulike Delene i Swedish Grace Winter fra Rörstrand!

Videre finner man ulike kopper og krus som kan benyttes til varm gløgg og toddy, eller eventuelt til ettermiddagskaffen. I Swedish Grace Vinterservise finner man også et stort ovalt fat med lengde på 30 cm, samt ulike boller til servering.

Swedish Grace Winter er et servise som kan benyttes både til hverdags og til fest. Det mer nøytrale julemotivet gjør at man kan benytte serviset også etter desember, og beholde det gjennom vintersesongen.

Kombiner med Klassisk Swedish Grace Servise

Swedish Grace vinter kan naturlig nok kombineres med annet servise i Swedish Grace serien fra Rørstrand. Dette gjelder spesielt for is (lyseblå) eller snø (hvit) versjonene av serviset. For de mer kreative kan også andre fargekombinasjoner vurderes.

Se Resten av Delene i Swedish Grace hos Nordic Nest!

Ved å benytte annet servise fra Rørstrand Swedish Grace vil du utvide mulighetene for tilbehør til serviset. Ved siden av delene i vinterserviset vil du her kunne velge mellom flere skåler og serveringsfat, kakefat, ildfaste former og annet.