Porsgrunn Dompap Vinterservise

Porsgrunn Dompap Vinterservise

Porsgrunn Dompap Vinterservise

Serviset Dompap fra Porsgrunds Porselænsfabrik er ikke et direkte juleservise, men er designet med den norske vinteren i tankene. Dompap serviset er diskret i sitt design og viser små rødbrystede dompaper på bare og vinterfrosne grener.

Porsgrunn Dompap Vinterservise

Dompapen er en kjent og kjær norsk vinterfugl, og har sammen med fugleneket også blitt et symbol for norsk jul og norsk vinter.

Bestill Dompap Juleservise fra Porsgrunds Porselænsfabrik Her!

Den sterke rødfargen på dompapens bryst er med på å definere serviset, og står i sterk kontrast til det ellers hvite og frostinspirerte designet. Dompap er et servise laget av elegant benporselen med små detaljer i ekte platina.

Deler i Dompap Vinterservise

I Porsgrunn Dompap vinterservise finner du middagstallerken med diameter på 27 cm, og frokosttallerken/lunsjtallerken med diameter på 21 cm. Dyptallerken i dette serviset har en diameter på 22,5 cm.

Porsgrunn Dompap Vinterservise finner du hos CG.no!

I Dompap serviset finner du også ulike kopper og krus, både med og uten fat. Koppene er tenkt både til te og til kaffedrikking.

Karaffel og Glass fra Hadeland Glassverk

Blant serveringsdelene i Dompap serviset finner du ved siden av skåler og fat i porselen, også ulike skåler i glass. På samme måte som porselenet er glasskålene dekorert med de samme dompapene.

Bestill Dompap Juleservise hos Christiania Glasmagasin!

I serien finner du også dekorerte vinglass, drammeglass, drikkeglass og vannkaraffel. Glassene i Dompap serien er laget i samarbeid med Hadeland Glassverk.