Porsgrunn Nisseservise

Porsgrunn Nisseservise

Porsgrunn Nisseservise

Nisseservise fra Porsgrunds Porselænsfabrik er et klassisk juleservise designet tilbake i 1898. Nissene på dette Nisseservise ble ifølge historien tegnet av fabrikkeierens 14 år gamle datter.

Porsgrunn Nisseservise

Nissene som er malt på Porsgrunn Nisseservise er klassiske og lekne fjøsnisser som aker, danser eller står på ski. Ting som var moro for 200 år siden, og som fortsatt gjøres med glede i dag.

Se Porsgrunn Nisseservise hos Christiania Glasmagasin!

Porsgrunn Nisseservise kan benyttes under julemiddagen, men er også vanlig å servere med under lunsj og frokost i adventstiden, eller til ettermiddagskaffen gjennom juletiden.

Krus i Porsgrunn Nisseservise

Med en over 200 års lang historie som Norsk juleservise, har Porsgrunn Nisseservise blitt en kjær klassiker som mange har kjennskap til. Enten man kjenner serviset fra egen familie, eller om man har sett det på besøk hos bekjente.

Deler i Porsgrunn Nisseservise

Porsgrunn Nisseservise Sausenebb

Porsgrunn Nisseservise består av et bredt utvalg av servisedeler. Den største middagstallerkenen i serviset har en diameter på 30 cm. Videre finner man tallerkener på 27 cm, 25 cm, 21 cm og 17 cm. Det er også en liten smørskål eller askeskål tilgjengelig med diameter på 12,5 cm.

Les mer om Porsgrunn Nisseservise!

Videre finner man ulike dyptallerkner både med diameter på 21 cm og 17 cm. Til kaffeslabberaset finner du en rekke ulike kopper og krus, både med og uten fat.

Nisseservise og Nisseglass

Til serveringen finner du i Porsgrunn Nisseservise et bredt utvalg av skåler og fat. Dette inkluderer ovale fat på 38 cm, og 28 cm, samt flere ulike boller.

Bestill Porsgrunn Nisseservise hos CG.no!

I Porsgrunn Nisseservise finner du også ulike vinglass, terrin, eggeglass, ostehøvel, servietter, bestikk, salt og pepperbøsser og mye annet.

Nisseservise Porsgrunn