Julemorgen Servise – Wik & Walsøe

Julemorgen Wik Walsøe

Julemorgen Servise – Wik & Walsøe

Julemorgen fra Wik & Walsøe er et diskret og elegant juleservise som har hentet inspirasjon fra tradisjonelle norske julemotiver. Serviset har en hvit overflate med klassiske motiver dekorert rundt tallerkenene.

Julemorgen Wik & Walsøe

Det hvite Julemorgen-serviset fra Wik & Walsøe er dekorert med diskret sirkel rundt tallerkenen som består av små røde hjerter og en gullfarget juleranke. Fra juleranken henger gullfargede snøfnugg og julestjerner.

Bestill Wik & Walsøe Julemorgen hos Nordic Nest!

Innenfor den ytre borden er det ulike motiver fra tradisjonelle skandinaviske julehistorier. Dette omfatter hest med slede, fuglenek, hjort, juletrær, låver, vinterskog og kjøttmeis. Disse motivene er med på å hente frem juletradisjonene, og skaper med dette nye tradisjoner.

Julemorgen krus og tallerken

Deler i Wik & Walsøe Julemorgen Servise

Tallerkenene i Wik & Walsøe Julemorgen servise finnes i to ulike utgaver. Den ene utgaven er tallerkener hvor man kun finner den ytre borden med hjerter, julestjerner og snøfnugg. Disse tallerkenene kommer i størrelsene 31 cm og 25 er langt mer nøytrale en de andre tallerkenene.

Videre finner man et sett med Julemorgen tallerkener der de ulike illustrasjonene også er tatt med. Disse tallerkenene har størrelser på 27 og 20 cm. De ulike utgavene av Wik & Walsøe Julemorgen tallerkenene lar seg gjerne kombinere i en fler-retters kuvert.

Les mer om Wik & Walsøe Julemorgen Juleservise!

Videre i serviset finner man dype tallerkener, kopper og krus, ulike skåler og fat, sukker og melkesett, krukker, mugger, telysholdere og annet.

Norsk Juleservise

Wik & Walsøe er et Fredrikstad-basert selskap og står bak flere ulike populære servise-serier. Ved siden av Julemorgen har de også serviser som Alveskog, Alv og Whitewood.

Se Ulikt Servise fra Wik & Walsøe hos Nordic Nest!

Deres Norske opphav er med på å sette et Norsk preg på deres ulike serviser. Dette spesielt på juleserviset og Alveseriene der inspirasjonen er hentet fra Norske skoger og Norske tradisjoner.