Disney Jul – Juleservise fra TV-Programmet

Disney Jul Juleservise

Disney Jul – Juleservise fra TV-Programmet

På julaften er det mange tradisjoner som må holdes ved like. Det skal være godteri i sokken, julefrokost med spennende julepålegg, julegrøt med spekemat til lunsj, og utflukt til kirkegårdene før kvelden.

Disney Jul Juleservise

En annen del av juletradisjonene er TV-programmet. TV-julen er ikke perfekt før Timothy Gresshoppe og resten av Disney-gjengen har sunget og fortalt oss historier fra deres verden.

Kom i Julestemning med Disney Jul Juleservise!

Juleserviset «Disney Jul» fra Firkløveren har hentet motiver nettopp fra dette TV-programmet. Her finner vi illustrasjoner fra klassiske fortellinger som når Pluto jakter på Snipp og Snapp mens Mikke pynter juletreet, Donald Duck som forsøker å fotografere sjeldne fugler, Mikke og Langbein på campingferie, Nissens verksted, Askepott, Snehvit og mange andre.

Dette er fortellinger som mange har vokst opp med, om som er en naturlig del av vår opplevelse av julen. Servisenes kant er dekorert med flotte border med juledekorasjoner, illustrert av Disney-tegner Stefan Lindahl.

Deler i Disney Jul Servise

I Disney Jul servise finner man store tallerkener med diameter på 27 cm, og mindre frokosttallerkener med diameter på 21 cm. For de ulike tallerkenene kan man velge mellom 12 ulike Disney-motiver fra jule-programmet.

Videre finner man dyptallerkner med diameter på 23 cm, samt flere ulike skåler og fat. For de ulike skålene og fatene er det litt mer begrenset hvilke ulike motiver som er tilgjengelig.

Videre i serviset finner man sausenebb med fat, terrin, ildfast hjerteform, ildfast form, ildfast gryte med glasslokk, kopper og krus, sukkerskål, kanner og mugger, kakefat og annet.

Disney Juleservise Fat