Hammershøi Juleservise fra Kähler

Hammershøi Juleservise

Hammershøi Juleservise fra Kähler

Hammershøi serien fra Kähler ble lansert i 2015, etter inspirasjon fra gamle bilder av Svend Hammershøi og hans krukker datert tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.

Hammershøi Juleservise fra Kähler

Siden 2015 har Hammershøi rukket å bli et populært Kähler servise, og har funnet sin plass på mange nordmenns spisebord, men også som pyntegjenstander i bokhyller og skap.

Bestill Hammershøi Jul Servise hos Nordic Nest!

Det opprinnelige Hammershøi designet fra 2015 ble designet av Hans-Christian Bauer, mens juledekorasjonene har blitt tilføyet av Rikke Jacobsen. Hammershøi juleservise ble lansert i 2018.

Dekoren på Hammershøi juleservise er en smule minimalistisk sammenlignet med andre juleserviser. Det er benyttet begrenset med sterke rødfarger, men i stedet satset på grønt og grått eller blått. Dekoren består av klassiske danske julemotiver som tinnsoldater, trommer, trompeter, papirhjerter og julekuler.

Deler i Hammershøi Juleservise

Hammershøi Servise

I Kähler Hammershøi juleservise finner du tallerkener i tre ulike størrelser. Den store tallerkenen har en diameter på 27 cm, mens du finner mindre tallerkener på 22 cm og 19 cm. I Hammershøi serviset finner du også en dyptallerken med diameter på 21 cm.

Videre i serviset fra Kähler finner du et Hammershøi julekrus med høyde på 9,5 cm og volum på 33 cl.

Se De Ulike Delene i Hammershøi Jul fra Kähler!

Det følger ingen fat eller serveringsboller i Hammershøi juleservise. Dette skyldes nok at det er tenkt at du kan kombinere juleserviset med ditt eksisterende Hammershøi servise. I Hammershøi serviset finner du hvite utgaver av både mugger, fat og skåler.