Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul

Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul

Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul

Star Fluted Christmas, eller Stjerneriflet Jul er et Juleservise fra danske Royal Copenhagen. Dagens Royal Copenhagen Juleservise ble designet i 2006 med inspirasjon av juledekorasjoner fra 1783.

Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul

Royal Copenhagen sitt juleservise består av tallerkener dekorert med store julekranser. Julekransene er laget i grantre med rød fløyelssløyfe, grankongler og gullfargede bjeller. Videre finner vi i dekorasjonen på dette juleservise også en bred variasjon i klassiske danske juleikoner som julekurver, stråbukker, engler, julegaver, trompeter, trommer, nisser og julekuler.

Royal Copenhagen «Stjerneriflet Jul» Finner du hos Nordic Nest!

Bruken av dekor som man kjenner fra klassisk juletrepynt og juledekorasjoner er, sammen med fargekombinasjonene i grønt, rødt og gull, med på å skape den julemagien man ønsker med et juleservise.

Stjerneriflet Jul

Deler i Royal Copenhagen Juleservise

I Stjerneriflet Jul fra Royal Copenhagen finner man et bredt utvalg av servisedeler. Tallerkenene finnes i ulike størrelser på henholdsvis 17 cm, 19 cm, 22 cm, 24 cm og 27 cm. Dette gir deg mulighet til å ha flott Royal Copenhagen servise til alle typer julemåltider.

Stjerneriflet Jul kopper fra Royal Copenhagen

Videre finner man kopper og krus i ulike størrelser, både til ettermiddagskaffen og til julegløggen. I Royal Copenhagen juleservise finner man også tekanne, mugger og sukkerskål.

Les mer om Stjerneriflet Jul fra Royal Copenhagen

Juleserviset fra Royal Copenhagen har også et godt utvalg av ulike fat og skåler. Her finner man større skåler til poteter og mindre skåler til annet tilbehør. Det er også større fat hvor man kan servere julemiddagen eller ulikt julepålegg.

I Stjerneriflet Jul fra Royal Copenhagen finner man også sausskål, kakefat, kakeboks, eggeglass og annet.

Dekk opp til Jul med Royal Copenhagen

Med Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul har du et godt utgangspunkt til å pynte opp til julemåltidene. Dette gjelder enten om du ønsker å invitere til kaffe med julebrød og brunost i løpet av adventstiden, eller om du ønsker å invitere til julelunsj eller julemiddag på selveste dagen.

Se Delene i Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul!

Dette serviset fra Royal Copenhagen er en ung klassiker innen juleserviser og har mange av de elementene man ser etter i en flott borddekking.