Åsas Jul – Juleservise med Tøynisser

Åsas Jul Juleservise

Åsas Jul – Juleservise med Tøynisser

Åsas Jul er et morsomt juleservise designet av Åsa Götander. Serviset er illustrert med grå og røde tovede nissepappa med skjegg, og nissekone med fletter. Enkelte av servisedelene er dekorert med de tre nissebarna Victor, Viktoria og Valle.

De tovede nissene er plassert ute i snøen og er omgitt med grønne juletrær dekorert med snø og små lys.

Se Åsas Jul Juleservise hos Firkloveren.no!

Åsa Götander driver Åsas Tomtebod, og har utviklet tovede julenisser i over 25 år. Nissene finnes i mange ulike variasjoner med stort nisseskjegg og en enda større nisselue.

Åsas Jul juleservise har selvfølgelig lånt inspirasjon fra hennes tovede julenisser. Serviset treffer på tradisjoner da mange har laget slike eller tilsvarende julenisser som håndverk prosjekter opp igjennom barndommen og oppveksten.

Samtidig er det benyttet klassiske julefarger, noe som er med på å hente frem minnene og skape den stemningen man ønsker rundt julemåltidene. Sammen med de små julelysene skaper det en spesiell stemning.

Åsas Jul – Juleservise

Tallerkenene i Åsas Jul juleservise er ikke runde men formet firkantede med bølger. Formen på tallerkenene i serviset er nok inspirert av snøfonner eller bølgende snøskavl.

Serviset er sterkt dekorert på nedre kant, og nissenes luer beveger seg også innover på tallerkenens spiseflate. Samtidig er servisets overdel fritt for dekorasjon, noe som er med på å balansere tallerkenene.

Ulike Servisedeler

I juleserviset «Åsas Jul» finner man flere ulike servisedeler. Tallerkenene finnes i store og små utgaver på henholdsvis 27 cm og 22 cm. I serviset finner du også en dyptallerken med størrelse på 24 cm.

Videre finner man i serviset ulike skåler og fat. Her finner man også mer spennende fat formet som hjerter og juletrær. Perfekt for et juleservise.

Til serveringen kan man også benytte sausenebb, terrin, ildfast form, ovnsgryte med glasslokk, gratengform, kasserolle, kabarefat, ulike kakefat og mye annet.

Til kaffeserveringen finnes også en egen Åsas jul termokanne, kaffekanne og selvfølgelig kopper og krus.