Bjørn Wiinblad Jul

Bjørn Wiinblad Jul

Bjørn Wiinblad Jul

Bjørn Wiinblad Jul er et flott juleservise dekorert med border av røde duker eller gardiner og julekuler i gull. Juledekoren er dekorert på hvit glasert porselen, og skaper med dette en flott balanse mellom sterke og nøytrale farger.

Bjørn Wiinblad er en dansk kunstner og illustratør, født i 1918. Ved siden av Bjørn Wiinblad jul har han også gitt ut et større Bjørn Wiinblad servise med ulike kopper, vaser, blomsterpotter og lysestaker.

Bestill Bjørn Wiinblad Juleservise hos Nordic Nest!

Det klassiske Bjørn Wiinblad serviset er preget av hans karakteristiske kvinneillustrasjoner, og har ingen direkte kobling med juleserviset. Det finnes dog tilbehør til juleserviset som matcher opp mot de andre servisene og vasene i Bjørn Wiinblad kolleksjonen.

Deler i Bjørn Wiinblad Juleservise

I Bjørn Wiinblad sitt juleservise finner vi store og små tallerkener på henholdsvis 28 cm og 20 cm i diameter. Ved siden av juletallerkenene finner man også en flott julekopp med volum på 35 cl.

Se De Ulike Servisedelene i Bjørn Wiinblad Juleservise!

Videre i Bjørn Wiinblad serviset finner man et stort serveringsfat, og et sett med flotte serveringsskåler. Serveringsfatet er ovalt formet, og har en diameter på 40 cm.

Serveringsskålene har en diameter på 16 cm og 24 cm, og egner seg med det godt både til smågodt og nøtter, så vell som småkaker og juleklementiner.

Se Andre Serviser fra Bjørn Wiinblad!

Eller i Bjørn Wiinblad sitt design, finner man også annet rødt juletilbehør som telys, småfugler, kremmerhus, juleklokker og julehjerter. Dette kan brukes til dekor både på matbordet og på juletreet.