Christmas Moments Servise

Christmas Moments

Christmas Moments Servise

Christmas Moments er et flott juleservise med tallerkener i rødt og hvitt. Serviset er utviklet av Firkløveren og illustratøren Anna Handell. Dette i samarbeid med Maria Montazami fra Svenske Hollywood-fruer.

Christmas Moments Juleservise

Juleservisets røde og hvite design er inspirert av klassisk juledekor og er dekorert med misteltein. De store tallerkenene i juleserviset Christmas Moments er designet i rød farge med hvit dekor, mens de mindre tallerkenene er designet i hvit farge med rød dekor.

Bestill Christmas Moments Juleservise hos Firkløveren!

Denne fargekombinasjonen kommer best frem når man dekker en kuvert med den lille tallerkenen plassert på den store. Kontrasten mellom rødt og hvit utfyller da hverandre slik at man får et komplett bilde.

Christmas Moments

Deler i Christmas Moments Juleservise

I Christmas Moments juleservise av Maria Montazami finner man store tallerkener med røde kanter og hvit dekor. Disse store tallerkenene har en diameter på 28 cm. De mindre forrett og lunsj tallerkenene er hvite med rød dekor, og har en diameter på 22 cm.

Dekket Christmas Moments servise

Videre finner man i dette juleserviset, hvite dype tallerkener med diameter på 23 cm. I Christmas Moments finner man også ulike skåler og fat i ulike størrelser. Dette inkluderer også en potetskål med lokk.

Serviset inneholder også sausenebb med underfat, terrin, mugge, tre-etasjers kakefat, salt og pepperbøsser, fat på fot, samt krus med hank. De fleste av skålene og fatene er i hvitt design, men det er også enkelte med røde kanter.

Julekrus

Flotte Selskapsbord med Christmas Moments

Maria Montazami og Firkløveren har truffet godt med Christmas Moments juleservise. De har med dette serviset skapt et dekketøy som er diskret og elegant i sin utsmykking, samtidig som de får frem julerelaterte farger og tradisjoner.

Dette er med på å gjøre Christmas Moments til et flott juleservise som egner seg godt for finere serveringer både på juleaften, men også på andre jule- eller nyttårsselskaper.

3-etasjers kakefat