Magnor Lerk Winter

Magnor Lerk Vinter

Magnor Lerk Winter – Vinterservise i Lerk Serien

Magnor Lerk Winter er en utvidelse av Magnor serviset Lerk, utviklet i samarbeid med interiørdesigner og programmleder Halvor Bakke.

Sammenlignet med andre juleserviser er Magnor Lerk Winter langt mer diskret i fargene og uttrykket. Designet består av vakre snøkrystaller i svart og platina. Snøkrystallene preger kun en del av tallerkenene, mens resten er i hvitt med platinarand.

Lerk Vinterservise finner du hos Magnor!

Som navnet sier er Magnor Lerk Winter ikke direkte et juleservise, men mere ett vinterservise. Fordelen med dette er at serviset fortsatt har et julepreg, men at det samtidig også kan benyttes utover vintermånedene.

Servisedeler i Magnor Vinterservise

I Magnor Lerk Winter serviset finner man store og små tallerkener. Middagstallerkenene har en diameter på 28 cm, mens frokosttallerkenene har en diameter på 22 cm.

Ved siden av dette finner man også en grøntskål med diameter på 15 cm og Magnor Lerk Winter krus med kapasitet på 33 cl. Lerk Winter kan alternativt også benyttes sammen med annet servise i Lerk serien.

Bruk Juleserviset hele Vinteren

En av fordelene med at Lerk Winter har et mer diskret design er at det kan benyttes også etter jul og nyttår. De flotte snøfnuggene som vinterserviset er dekorert med er som regel med oss både gjennom januar og februar.

Se De Ulike Delene i Lerk Servise hos Magnor!

Dette gjør at man kan ta frem juleserviset noen måneder ekstra uten at det virker upassende. De mørke vinternettene kan dermed gjøres litt vakrere.