Dompapen Vinterservise fra Firkløveren

Dompapen Vinterservise fra Firkløveren

I dette vinterserviset fra Firkløveren har dompapen fått hovedrollen. Over en myk lyseblå krans dekorert med små hvite snøflak, hviler dompapen på en vinterbar og snødekt gren med små kongler.

Dompap Vinterservise fra Firkløveren

Den vinterlige blåfargen med hvite snøflak, kombinert med den sterke røde fargen fra dompapens bryst gjør at dette er et servise som kan benyttes både rundt juletider, men også utover vinteren.

Dompapen Vinterservise hos Firkløveren!

Dompapen vinterservise fra Firkløveren egner seg godt både til hverdags, og til mer høytidelige måltider. Den blå og hvite tallerkenen passer godt på en pen hvit duk, men kan også matche godt på et rustikt trebord. Firkløveren selger også lyseblå tekstilservietter, som matcher servisets blåfarge.

Deler i Dompapen Vinterservise

I Dompapen vinterservise fra Firkløveren finner man et bredt utvalg av servisedeler. Middagstallerkenene i serviset har en diameter på 27 cm, og lunsj/ frokosttallerkenene har en diameter på 21 cm.

Videre finner man i dette serviset fra Firkløveren også en mindre asjett til dessert med diameter på 18 cm, samt en dyptallerken med diameter på 22 cm.

Om du ønsker å dekke til selskap, finner du I Dompapen vinterservise fra Firkløveren også et godt utvalg av ulike serveringsfat og serveringskåler. Dette omfatter alt fra ulike fat, terrin og sausenebb til middagserveringen, samt ulike kakefat og skåler til småkakene.

Serviset omfatter også en ildfast form og en gratengform som kan benyttes til matlagingen, så vel som til servering.

Dompapen som Vintermotiv

Dompapen er et naturlig motiv som en del av den Norske og Skandinaviske vinter- og juletiden. Dompapen kommer raskt frem om vinteren og trives godt i juleneket.

Vi har tidligere skrevet om Dompap serviset fra Porsgrunds Porselænsfabrik der man har benyttet det rødmalte brystet til fuglen for å få frem juleelementene i serviset.

Dompapen på Firkløveren sitt vinterservise er malt av den Finske kunstneren Jaana Aalto. Dompaper og vinterlandskap går igjen i flere av hennes verker.

I Firkløveren sitt Dompapservise er det det lyseblå vinterlandskapet som spiller hovedrollen, mens det røde brystet til dompapen sørger for å få frem relasjonene til julen og vintersesongen.